JOK in het hier en nu.

Op zondag 23 april hebben we in de JOK gekeken naar hoe we kunnen “Leven in het nu”.

We hebben onze skills om vliegtuigjes te vouwen geoefend; altijd handig bij een saaie les, maar ook om te laten zien dat we vaak van hot naar her vliegen en dan ook nog op de automatische piloot. De meeste vliegtuigjes vlogen helemaal naar de andere kant van de zaal, ééntje stortte helaas neer…

We hebben ook gemediteerd en Bijbel gelezen. We zagen dat Jezus zich dikwijls terug trok om in eenzaamheid te bidden. Voor ons bleek het echt heel moeilijk om in de stilte nergens aan te denken; je gedachten vliegen dan alle kanten op. Maar toen we het nog een keer probeerden, terwijl we ons concentreerden op iets waar we dankbaar voor zijn, was het al een stuk makkelijker.

We slaagden er tenslotte in heel makkelijk en razendsnel twee geweldige taarten te maken.
Moeilijk uit te maken welke de mooiste was, maar heel makkelijk uit te delen aan iedereen die een stukje wilde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *