Jeugddienst Maart 2017

In de dienst van 19 maart met het thema vrede is er veel georganiseerd door de Jongeren Onder de Kerk (JOK). Zowel bij de voorbereiding als tijdens en na de kerkdienst. Tijdens de kerkdienst werden er door de jongeren twee gebeden gesproken, een gedeelte uit de Bijbel voorgelezen, muziek gemaakt en aan het einde een lied gezongen. Allemaal goed bij het thema vrede passend.


Aan het einde van de dienst werd de huidige situatie in Colombia nog eens naar voren gehaald. Er is besloten om een actie te voeren en geld op te halen voor hulp in het land. Daarom heeft de JOK koeken en cakes gebakken om te verkopen na de kerkdienst.
Na de dienst hebben veel mensen iets gekocht bij een van de twee kraampjes of bij de mensen die met gebak rondliepen. Aan het einde was er nog maar weinig over. Bijna alles is verkocht. Door de verkoop is er ook veel geld voor Colombia opgehaald: meer dan 300 euro! Dat wordt bovendien nog eens verdubbeld door de diaconie. Daardoor gaat er meer dan 600 euro naar Colombia voor de hulp in het land. Iedereen die iets gekocht heeft: bedankt voor uw bijdrage!

Martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *