Terugblik Sirkelslag Kids

Wat was het een spannende strijd! Op 18 november zetten duizenden kinderen hun beste beentje voor en voerden de opdrachten zo goed mogelijk uit tijdens Sirkelslag KIDS. Ook in de kelder van de Bevrijdingskerk zaten Olaf, Casper, Mateo en Hester klaar om het op te nemen tegen 241 groepen in heel Nederland.

GEEF LIEFDE! was het thema van de avond en al snel begon het spel met de gekste opdrachten. In de Bijbel zijn veel teksten over liefde verborgen. Op zoek dus: de boodschap waar wij naar op zoek waren, bleek verstopt te zitten in cadeaupapier, kranten, katoen en wat niet nog meer. En hoe kreeg je die open met vork en mes met handschoenen aan? Liefde was ook te vinden in het verhaal van de Barmhartige Samaritaan. Aan de vier musketiers de taak om het verhaal in een zelfgemaakt stripverhaal samen te vatten. Daarna was het tijd voor wat actie. In een race tegen de klok speelden we hints. En wat waren ze daar goed in!! Vervolgens was het tijd voor samenwerking, nou ja… Met z’n vieren één stift vasthouden en aanwijzingen tekenen bleek lastiger dan gedacht. Onmogelijk misschien? Niet getreurd: aan het eind van de avond maakten we het bont met een heuse karaoke!! Feest, het maximaal aantal punten en een hoop liefde!

Met 200 punten zijn deze Lukas Kids uiteindelijk 25 e geworden. Een Super-Lukas- prestatie!

Volgend jaar zijn we natuurlijk weer van de partij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *