Hartewens project

In november hebben jullie 2 zondagen een heel groot rood hart in de kerk zien staan, met allemaal kaartjes erop. Wat was dit nu?

In Wageningen zijn kinderen waarvan de vader en moeder niet zoveel geld hebben. Deze kinderen krijgen daarom bijna nooit een cadeautje. Maar deze kinderen hebben allemaal, net als jullie, wensen. Ze weten allemaal wel een cadeautje wat ze heel erg graag willen hebben. Dit mochten ze allemaal opschrijven. Deze wensen staan op de kaartjes die op het hart hingen. Alle mensen, die dit wilden, mochten een kaartje eraf halen en dit cadeautje voor een kindje kopen. Alle cadeautjes worden verzameld en naar al die kinderen gebracht. We hopen dat al deze kinderen heel erg blij zijn met hun cadeautje.

Tijdens de kindernevendienst hebben de kinderen ook een mooie ansichtkaart voor deze kinderen gekleurd en een wens voor deze kinderen op de kaart geschreven. Het is heel fijn dat wij iets kunnen betekenen voor andere kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *