Goulash Express

Magdaleneum in Nyíregyháza (Hongarije)

Dit is een tehuis voor meisjes en vrouwen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Er wonen daar zo’n 70 meisjes en vrouwen. Vanuit onze PG-Wageningen zijn wij daar al 3 maal geweest met een groep jongeren, om werkzaamheden uit te voeren in en rond het tehuis. Daarvoor zijn er acties opgezet om geld in te zamelen zodat wij zelf het materiaal konden kopen wat wij nodig hadden voor onze klussen daar. Afgelopen jaar is geprobeerd weer een groep te vormen om naar Hongarije te gaan. Komend jaar (2017) willen we weer met een groep naar Hongarije gaan. Bent u of jij enthousiast en nieuwsgierig geworden en sta je open voor een mooie uitdaging? Dan kun je je opgeven. Wees er wel snel bij want er kunnen maar een vast aantal mee. Graag aanmelden voor 27 november 2016. Voor aanmelden of informatie kunt u terecht bij Bobo en Trudy Freeke
Een kleine indruk van de Goulash express van 2012:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *