Kerst musical 2016

Vind jij de kerstmusical ook altijd zo leuk? Hou je van toneel spelen of zingen? Schrijf je dan in om mee te doen met de kerstmusical van 2016. Op zaterdag 29 oktober is er een startbijeenkomst, waarbij we je vertellen welke musical we dit jaar gaan doen en je kan aangeven welke rollen jij wel zou willen spelen. Vanaf 19 november gaan we dan aan de slag om met kerst een geweldige musicalneer te zetten. Alle kinderen vanaf 5 jaar kunnen met de musical meedoen en we hebben natuurlijk ook oudere kinderen nodig. Niemand is te oud om mee te werken, dus geef je op voor 22 oktober!

Dit jaar organiseren we ook voor degenen die graag toneel spelen workshops waarin je de basis van het toneelspelen leert. In drie workshops op zaterdagochtenden ga je aan de slag met spel, zodat je straks op het podium nog mooier kan stralen. Voor de kinderen die de grote rollen willen spelen, is de workshop zeker een aanrader. Je kan ons dan laten zien wat je kunt en je hebt zo een grotere kans op een hoofdrol. Echt doen dus! De workshops zijn voor kinderen vanaf 6 jaar en gaan op 15 oktober al van start, dus hiervoor graag voor 14 oktober opgeven, zodat we weten wie er komen. De workshops zijn op 15 oktober, 22 oktober en 12 november.

Opgeven voor zowel de musical als de workshops kan bij Marlies Ruisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *