Afscheid dominee Arie

Beste allemaal,

Vrijdagavond was een heel bijzondere avond. Er was een feestavond georganiseerd voor dominee Arie omdat hij met emeritaat (pensioen) gaat. Om 18.00 waren er al veel mensen in de Bevrijdingskerk, het was al een gezellige boel.

Dominee Arie en zijn vrouw Marion werden in een hele mooie, grote, oranje oldtimer Volvo bij de kerk gebracht.

De auto was versierd met vlaggetjes en posters met de foto van dominee Arie. In de kerk aten we met zijn allen soep met broodjes. Daarna kwamen er leuke optredens van verschillende groepen. Met een groep kinderen en leiding van de kindernevendienst hebben we een lied voor Arie gezongen. We hebben ballonnen gegooid en 7 cadeautjes (boekenbonnen) gegeven. Wij vonden het een hele leuke feestelijke avond.

Het lied voor dominee Arie:

Voor ds Arie
(Melodie: Dank U voor deze nieuwe morgen)

Arie, bedankt voor alle jaren
Arie, het was heel leuk met jou
Arie, we gaan je heel erg missen
Kom je nog eens gauw?

Dank je voor alle wijze woorden
Dank je voor elk mooi verhaal
Nu heb je tijd voor andere dingen
Samen met je vrouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *